Wordt een partner van Fatbike Fabriek Amsterdam

  Geen eigen inkoop kosten
  Verkoop uit onze voorraad
  Snelgroeiend bedrijf

Alle Voordelen

Klantverwijzingen

 • Wij verwijzen klanten naar uw winkel voor de aanschaf van onze fatbikes

  Waardoor u niet alleen de verkoop van onze hoogwaardige producten kunt stimuleren, maar ook extra commissie kunt verdienen. Dit partnerschap biedt u de kans om uw omzet te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken, terwijl u profiteert van de reputatie en kwaliteit van onze fatbikes. Door samen te werken, kunnen we synergie creëren en onze gezamenlijke doelstellingen van groei en succes realiseren.

Geen eigen kosten

 • Maak gebruik van ons voordelige commissiesysteem

  Waarbij u de mogelijkheid heeft om fatbikes te verkopen zonder dat u ze zelf hoeft aan te schaffen. Dit stelt u in staat om direct te profiteren van onze hoogwaardige producten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over voorraadbeheer of financiële risico's. Met dit systeem kunt u zich volledig concentreren op het uitbreiden van uw klantenbestand en het genereren van winst, terwijl wij zorgen voor de logistiek en het leveren van de producten aan uw klanten.

Strategie & Marketing

 • Groot aantal maandelijkse website bezoekers

  Onze strategieën en marketinginspanningen stellen ons in staat om een aanzienlijk aantal websitebezoekers uit heel Nederland aan te trekken. Met gerichte campagnes, boeiende content en effectieve online promoties weten we de interesse te wekken van een breed publiek in verschillende regio's van het land. Door onze continue inspanningen om ons merk en onze diensten te promoten, zijn we in staat geweest om een sterke online aanwezigheid op te bouwen en ons bereik uit te breiden naar verschillende delen van Nederland. Dit stelt ons niet alleen in staat om ons merk bekend te maken bij een groter publiek, maar biedt ook kansen voor groei en uitbreiding in nieuwe marktsegmenten binnen het land.

geen eigen voorraad

 • Verkoop vanuit onze voorraad, wij leveren direct naar de klanten

  Profiteer van ons uitgebreide voorraadsysteem, waarbij u direct vanuit onze voorraad kunt verkopen. Uw klanten hebben de optie om de fatbike rijklaar te laten bezorgen of deze op te halen. Dit betekent dat u geen eigen voorraad hoeft aan te schaffen of te beheren, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw verkoopactiviteiten en klantenservice. Een naadloze en efficiënte manier om uw bedrijf te laten groeien, zonder de last van voorraadbeheer.

Showroom modellen

 • Profiteer van onze showroommodellen zonder kosten!

  Wij zullen onze fatbikes in uw showroom plaatsen, zonder dat u daarvoor iets hoeft te betalen. Zo kunt u onze producten aan uw klanten presenteren en uw assortiment uitbreiden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten. Een win-win situatie voor u en uw klanten, waarbij wij zorgen voor de productpresentatie en u profiteert van verhoogde klanttevredenheid en verkoopmogelijkheden.

Reparatie

 • Met uitgebreide garantievoorwaarden bent u altijd voorzien van producten.

  Dankzij onze uitgebreide garantievoorwaarden zorgen wij ervoor dat u altijd voorzien bent van werkende producten. Mocht er onverhoopt een fiets defect raken, dan leveren wij snel een vervangend exemplaar, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het op voorraad hebben van reserveonderdelen. U kunt zich volledig concentreren op uw bedrijf, terwijl wij zorgen voor een vlotte en zorgeloze service, waardoor uw klanten te allen tijde tevreden blijven.

Samenwerken als partner?

Klik op de knop en meld je aan voor partner van Fatbike Fabriek Amsterdam

Image placeholder

Vul hier het formulier in

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact op

Can't send form.

Please try again later.