OVER ONS

Welkom bij de Fatbike Fabriek Amsterdam, waar onze passie voor fatbikes en zoektocht naar kwaliteit leiden tot een assortiment van onvergetelijke rijervaringen. Bij Fatbike Fabriek Amsterdam stellen je graag voor aan de fatbikes Ouxi en Cabaro.

Ontdek de opkomende trend van fatbikes in Nederland met Ouxi fatbikes. Afgestemd op de groeiende populariteit van fatbikes in Nederland. Wij geloven sterk in de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van Ouxi, en daarom bieden we deze fietsen aan als een betaalbare keuze voor avontuurlijke fietsers.

Maak kennis met onze Cabaro fatbikes, een perfecte combinatie van betaalbaarheid, kwaliteit en een vleugje Italiaanse flair. We hebben bewust gekozen voor de EB4 en de EB8 fatbikes vanwege de aantrekkelijke prijs, solide kwaliteit en de stijl die doet denken aan Italiaans design. Stap in stijl en comfort op onze Cabaro fatbikes en ontdek een nieuwe dimensie van avontuurlijke fietservaringen.

Ontdek de wereld van mogelijkheden met de juiste fatbike, en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw eigen fatbike. 
Bedankt dat je deel uitmaakt van onze Fatbike Fabriek Amsterdam-gemeenschap. We nodigen je uit om met ons mee te fietsen, gedreven door de harmonie van Ouxi fatbikes en de flair van Cabaro fatbikes.
Fiets met ons mee,
Het Fatbike Fabriek Amsterdam Team

Over Ons - Fatbike Fabriek Amsterdam

Over ons - Fatbiek Fabriek Amsterdam

Wij als Fatbike Fabriek Amsterdam zijn drie jonge ondernemers en hebben de groeiende populariteit van fatbikes in Nederland opgemerkt. Om ervoor te zorgen dat mensen toegang hebben tot betaalbare fatbikes van hoge kwaliteit, hebben we besloten om ons in te zetten voor het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige, maar toch betaalbare fatbikes aan het Nederlandse publiek.

Fatbike kopen Fatbiek amsterdam

Wie zijn wij

Ouxi Fatbike

de populariteit van Ouxi Fatbikes

Cabaro fatbike - Italiaanse Flair

FATBIKE FABRIEK AMSTERDAM

Cabaro fatbike
Illustration